Nieuwe praktijk van Mejale in Sint Willebrord

Een droom die uitkomt

Al jarenlang droom ik van een gezondheidscentrum met meerdere therapeuten voor alternatieve geneeskunde. In het centrum van mijn dromen vullen de verschillende therapeuten elkaar aan, zodat cliënten de beste behandeling krijgen die ze op dat moment nodig hebben. Op een manier waarbij het niet belangrijk is wie de behandeling uitvoert, maar wat het beste is voor de cliënt.

Elke donderdag bij Mejale

Vanaf donderdag 7 oktober 2021 wordt dat werkelijkheid. Ik ben vanaf dat moment elke donderdag bij Mejale aanwezig. Het is dan mogelijk om bij Mejale in Sint Willebrord te kiezen uit acupunctuur en cupping, aangevuld met voetreflexmassages en ontspanningsmassagesEn dat in een prachtige en luxe setting van de onlangs uitgebreide praktijk. Daarnaast kunnen behandelingen nog langer in het lichaam doorwerken met aanvulling van speciaal geselecteerde kruiden. In de eigen 5-elementen belevingstuin kom je tot ontspanning en vind je informatie over de samenhang tussen natuur, lichaam en geest.

Kennismakingsactie

Kom je voor de eerste keer in de nieuwe praktijk van Mejale voor een therapeutische voetreflexmassage of heerlijke ontspanningsmassage? Dan krijg je hier tijdelijk 5 euro korting op. Deze kennismakingsactie is geldig tot het eind van 2021.

Neem voor een afspraak contact met me op. Ben je benieuwd wat acupunctuur of cupping voor jou kan betekenen? Kijk dan op de website van Mejale.

 

Misschien tot snel.

Groetjes,
Marga

Kortingsbon voor kennismakingsactie
Secured By miniOrange