Chakra massage

Met een Chakra massage – die zowel fysiek als energetisch is – help ik je bij het verminderen van klachten. Ook word jij je daardoor bewust om meer vanuit jouw basis te gaan leven. Een Chakra massage brengt namelijk de 7 hoofdchakra’s op jouw wervelkolom en hoofd weer in balans.

Wat is een Chakra massage?

Chakra’s sturen jouw energieveld en fysieke lichaam aan, en zijn nauw verbonden met het hormoonstelsel. Daarom heeft de energie van chakra’s invloed op ons fysiek, mentaal, emotionele én spiritueel functioneren. Een chakra die uit balans is, kan dus leiden tot klachten en ziekten.

Door een bewuste manier van masseren neemt een Chakra massage de blokkades in één of meerdere Chakra’s weg. Ook brengt dit het energieniveau van jouw verschillende chakra’s weer in balans.
De energie gaat daardoor weer vrij stromen, waardoor jij prettiger in je vel komt te zitten. Soms direct en soms pas later, waarbij het vrijkomen van emoties een onderdeel van het helingsproces kan zijn. Het helpt je bovendien meer inzicht en bewustzijn te krijgen en beter naar je lichaam te luisteren.

Wil je weten of een Chakra massage ook iets voor jou is, of alvast een afspraak maken? Je mag me geheel vrijblijvend bellen of mailen.

Tarieven

Marga Schuch voetreflex
Marga Schuch voetreflex
Secured By miniOrange