Ontspanningsmassages

Ben jij ook zo toe aan een momentje van ontspanning? Het zijn drukke tijden en je mag jezelf best een keer laten verwennen. Daarom laat ik je met een ontspanningsmassage heerlijk tot rust komen, waarbij tegelijkertijd de bloedcirculatie in je lichaam en jouw algehele gevoel van welzijn wordt verbeterd. Je kunt kiezen uit verschillende ontspanningsmassages met ieder zijn eigen effect.

Ontspanningsmassage aan voeten en onderbenen

Deze uitgebreide ontspanningsmassage richt zich zowel op de voeten als op de onderbenen. Het is een weldaad voor je voeten en benen, en laat je hele lijf heerlijk ontspannen. Na afloop heb je het gevoel dat jouw energie weer stroomt. De ontspanningsmassage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en alle gezondheidscondities. 

An Shen® ontspanningsmassage aan hoofd, schouders en rug

An Shen betekent ‘geestelijke balans’ en is een heerlijke ontspanningsmassage. De massage richt zich op een diepe rust en totale ontspanning van zowel lichaam als geest en helpt bij de ontwikkeling van een hoge vorm van bewustzijn.

Westers en Chinees

Laagdrempelig en voor iedereen

De An Shen massage combineert Chinese acupunctuurpunten en westerse massagetechnieken, waarbij het effect zeer groot, en direct merkbaar en voelbaar is. Het resultaat is namelijk een diepe ontspanning en klachten zoals stijve en gespannen spieren, stress, hoofdpijn en piekeren verminderen aanmerkelijk.

An Shen massage gebeurt aan het hoofd en een groot gedeelte van de nek, schouders en rug. Deze massage kan naast elke andere vorm van therapie en/of massage worden gebruikt, maar ook als volledig zelfstandige behandeling worden gegeven. Hierdoor is de massage laagdrempelig en voor iedereen geschikt.

Deze twee ontspanningsmassages kun je ook combineren. Zo geniet je van een complete massage van je voeten tot je hoofd en kun jij je dag heerlijk ontspannen voortzetten. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor een behandeling op afspraak. Dan kun jij binnenkort ook genieten van een welverdiende ontspanningsmassage.

Tarieven

Marga Schuch voetreflex
Secured By miniOrange